info@usrvitez.ba

Sadržaj izdvojen po datumu: Ožujak 2020

Na Skupštini SRS Federacije BiH održanoj 07.03.2020. u Kiseljaku za izuzetan doprinos razvoju sportskog ribolova u FBiH posthumno je dodijeljena Plaketa pok. Ludvigu Tiboldu koji je bio naš dugogodišnji predsjednik i jedan od osnivača USR Vitez. 

 Domaćin prve poslijeratne osnivačke Skupštine SRS FBiH je bila USR Vitez, a pok. Ludvig Tibold je bio jedan od osnivača i SRS FBiH. Zahvaljujemo SRS FBiH u naše i u ime obitelji pok. Ludviga Tibolda.

Objavljeno u Informacije

Danas smo se našli sa dragim prijateljima iz SRD Bugojno u Franšiznom centru Vitez te je tom prilikom uručena Zahvalnica našem predsjedniku Dragan Jonjić za nesebičnu podršku koju smo pružali SRD Bugojno. 

 Zahvaljujemo SRD Bugojno i nadamo se još kvalitetnijoj suradnji u narednom periodu. 

Objavljeno u Informacije

Svake godine otvorenje na potočnu pastrmku privuče sve veći broj posjetitelja pa smo tako i ove godine ugostili veliki broj ljubitelja ribolova, predstavnika drugih udruženja kao i prijatelja USR Vitez. Otvorenje ribolovne sezone na potočnu pastrmku, 01.03.2014. godine, USR Vitez je tradicionalno obilježila kod Ribarskog doma na mušičarskoj stazi "Ludvig Tibold". Ovo je inače prilika da se sretnu stari prijatelji, ostvare se neka nova poznanstva, a ribolovnih priča nije nedostajalo. Ni prohladno vrijeme nije spriječilo ljubitelje ribolova da se nakon dugotrajnog lovostaja posvete omiljenom hobiju. Iako riba nije bila naročito aktivna ulova nije nedostajalo, a prilika da se proba uloviti pjegava ljepotica se nije propuštala. Hvala svima na odličnom druženju i veseloj atmosferi. 

Objavljeno u Otvorenje sezone

Najpopularnije